Trobada Presencial i blogs

ppt.gifAvui ens toca treballar, malgrat ser dissabte. Trobada Presencial de la UOC a Bellaterra. A les 10 del matí, reunió amb els estudiants de Multimèdia i Comunicació a la UOC: explicació dels diferents objectius competencials de l’assignatura i resolució de dubtes sobre la formació de grups de treball virtual. A continuació, reunió amb els altres consultors per realitzar les valoracions pertinents de la matèria i per continuar avançant en la millora de la feina virtual que duem a terme diàriament. A les 3 de la tarda, primera sessió del taller sobre blogs, que imparteixo jo mateix, en la qual introduiré el fenomen dels blogs, amb una descripció de l’artefacte, una anàlisi de les seves parts, les diferents visions sobre el tema i els sistemes de gestió de continguts. També em centraré en la seva aplicació a l’educació i, concretament, en l’àmbit universitari. Els blogs continuen essent una realitat engrescadora i és bo que la UOC hi aposti: per la meva banda és tot un honor contribuir al coneixement cooperatiu sobre aquesta matèria, un gra de sorra més a la platja blogològica. Us deixo la meva presentació PowerPoint perquè la consulteu: espero que us pugui ajudar.

Taller sobre blogs – Universitat Oberta de Catalunya – 17 de març de 2007

13 pensaments sobre “Trobada Presencial i blogs

  1. Encantada d’haver-hi assistit, Enric! Per fi he entès què és un retroenllaç i les RSS, coses que se’m resistien jeje 😛 i si a sobre parles del meu bloc doncs…vaja, que ha valgut la pena fer el viatge ^^ A veure si t’animes amb un llibre!

  2. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració. Ha estat un plaer.

    Toni: tenim pendent fer una enciclopèdia blogològica, ja que som la Il·lustració del segle XXI.

    Xavier, que tinguis molta sort en la teva trajectòria en el ciberespai. Ens llegim.

    Tals: crec que et mereixies assistir-hi i dir-hi la teva: ets també una bloguera consumada! Gràcies per venir i molts ànims!!!

  3. Retroenllaç: Retorn a les beceroles « Meditacions des de l’esfera

  4. Retroenllaç: Els blogs a Secundària « Meditacions des de l’esfera

  5. Retroenllaç: Blogs durant tres hores « Meditacions des de l’esfera

  6. Retroenllaç: Follia « Meditacions des de l’esfera

Deixa un comentari