El llibre dels 25 anys

El passat dissabte dia 18, com ja vam anunciar des del blog, va tenir lloc el sopar-celebració dels 25 anys d’Independents Units per Sant Fost, amb l’homenatge als exalcaldes i caps de llista Àngel Costa i Joan Gassó. Alhora es va presentar el llibret Independents Units per Sant Fost: 25 anys fent poble (1983-2008), escrit per la Comissió de Comunicació del partit -que tinc l’honor de coordinar-, un recull dels fets més destacats de la història del grup polític, des dels inicis l’any 1983, passant pel període d’oposició i pactes (que es clogué el 1999) i pels anys en què IUSF es va convertir en el partit més important del nostre poble (eleccions de 1999, 2003 i 2007, en què IUSF superà el miler de vots). El darrer capítol, que s’inicia amb els darrers comicis, és una reflexió sobre els nous reptes, el present i el futur de la formació. El llibret inclou especials referències als tres alcaldes que ha tingut IUSF, Àngel Costa, Joan Gassó i Montserrat Sanmartí, i abundós material gràfic, tant de les campanyes electorals com dels fulletons publicats. Al final, un annex recorda els qui han estat presents a les llistes des de 1983 i una sèrie de dades pràctiques.

La gestació d’aquest document penso que es pot considerar un model de treball col·laboratiu, ja que els components de la comissió, a través d’un grup de Google, compartíem els documents i els fèiem avançar (costum ja arrelat en mi des dels meus inicis com a consultor de la UOC), amb una primera divisió de la feina i una reunió final per arribar a les conclusions. També vaig recollir moltes imatges de la història d’ISF-IUSF gràcies a l’ajut dels historiadors locals (Jaume Rifà i els germans Ferran i Xavier Pérez): algunes les hem recuperat, ja que n’havíem perdut la pista. Ara han estat convenientment digitalitzades i han passat a formar part del meu fons de material gràfic.

Us presento el llibret en document PDF:

Independents Units per Sant Fost: 25 anys fent poble (1983-2008)

2 pensaments sobre “El llibre dels 25 anys

  1. Jo en vull una copia 😉 Tan de bo d’aquí 25 també pugui fer un llibre d’Esquerra tan ple d’èxits com aquest. Moltes felicitats pels 25 anys, i espero que en feu 25 més (com a mínim).
    Veient cartells electorals m’han vingut al cap molts records, i això que només tinc un any més que el vostre partit.
    Per cert, és inevitable veure la teva devilitat per les noves tecnologies en la societat de la informació 😉
    Felicitats pel llibre !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s