En possibilitat

img_ut.jpgEl món es posa en camí. Les imatges resplendents de cossos ignorats pel destí es fonen amb la temença de l’esdevenidor. Dies estranys que encara no han estat i que s’aproximen a la gatzoneta. Rialles que foren i que són cadavèrica estança. El món es posa en camí. Gaudis efímers es perden en l’incomprensible, dolors insuportables es fan via per la drecera de l’injust. Filosofies sabotejades per governs d’ignorants que sobreactuen per uns vots miserables. Discursos i despesa de saliva que mulla el respecte i la tolerància. Reivindicació del hijab per aquells que consideren que és un dret que vulnerin els teus drets. Ètica mínima, tan mínima que ja ha desaparegut. Som tots una colla de minimalistes desestructurats. Utopia en marxa silenciosa vers el Regne, no el del monarca que a voltes cremen, sinó el de la llibertat. Líders que ja han passat i es transfiguren màgicament en els llibres d’història. Afectats blocaires que es pensen déus enmig d’una blogosfera intangible. Bloquejats per l’engany silent dels bits de la ingenuïtat, visiten deesses nues que reclamen una mica d’atenció. El món es posa en camí. El possible ahir era impossible. Volen per l’asfalt i el diner els governa mentre ells pensen que governen un bòlid i l’únic que fan és caminar per la sendera de l’aparença. Superficials. Un poble que vol ser lliure no hauria de celebrar el dotzè dia del desè mes. Treballem. És clar que sí. Fem esclatar els nostres blogs en un crit d’independència. El procés del món encara no ha estat guanyat. Cal que els catalans ens arrisquem en la conquesta de l’utòpic, perquè allà on es troba el perill brolla també i alhora la salvació. Posem-nos en camí.

Anuncis

Un pensament sobre “En possibilitat

  1. Us convido a visitar el meu bloc Tens un racó dalt del món, i a participar al 25è joc literari, que serà molt especial.
    Cal fer un viatge virtual per la nostra geografia a través de set blocs en representació dels diversos territoris dels Països Catalans, per tal de poder solucionar l’enigma que us proposaré.

    Per tot això, us demano que feu difusió d’aquesta iniciativa lúdica i cultural, per tal de fomentar la màxima participació i unir el territori de parla catalana gràcies a la força del moviment blocaire.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s