Mort del CD

prince_planet_earth.jpg

La indústria no paeix els canvis de la societat de la informació. Les descàrregues han assassinat el format fix. La música és una realitat viva que flueix per la xarxa. No es poden posar obstacles a la lliure creativitat. Prince és el gran provocador. Regala el seu darrer àlbum amb la compra d’un diari. Unes meditacions des de l’esfera molt peculiars, sota el títol Planet Earth. El geni de Minneapolis treu de polleguera els intermediaris, que veuen com els seus beneficis s’escurcen amb les noves tendències. Els diners es fan amb els concerts, no amb la venda de música, ja que la música s’ha alliberat i ha colonitzat el ciberespai de nous ritmes i harmonies. El CD ha mort i no hi ha cànons que valguin: visca internet!

Anuncis

8 pensaments sobre “Mort del CD

 1. Bon nit,

  Una ’boutade’ és una ’boutade’ tan si la mires del dret com si la guaites a l’inrevés.

  El que a mort, benvolgut, és el temps suau de seure al sofa, llibre per badar i música per flotar.

  Hui el migjorn de biblioteca i harmonia pitagòrica és un record fonedís de la burgesia en extinció, una vaga referència per la mesella mesocràcia esfilagarsada pel TO DO i el bonus.

  Prince és una boutade , ‘Il cardelino’ és música…

  [una opinió com qualsevulla altri]

 2. Opinions que segellen la pregona redundància de l’ésser-en-possibilitat amb ritmes de petulància extrema. No deus haver contemplat (theorein) cap dels concerts de Prince per valorar l’alçària artística del kid of Minneapolis. Potser ara és una caricatura del passat, però fou molt gran.

 3. No sé com és ara el Prince, però a mi m’agradava molt.Especialment aquella cançó que deia, em sembla,”My life is perfect and I like it as it is…” També m’agraden molt “Il cardellino” i Vivaldi. Tot és música i tot ens transmet alguna cosa… Trobo intel·ligent la postura d’en Prince davant el fenòmen d’internet. No ho sé dir amb altres paraules, jo no sóc filòsofa.

 4. Retroenllaç: I Prince va arribar als llibres « Meditacions des de l’esfera

 5. Retroenllaç: Guitar « Meditacions des de l’esfera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s