La conxorxa dels indignes

Els que sempre han abominat de les manifestacions ara treuen les pancartes i, embolcallats amb banderes espanyoles, surten al carrer per denunciar el que ha estat una decisió que s’emmarca en la legalitat. Manipuladors professionals, juguen amb les xifres i els milions de persones creixen com bolets en la virtualitat de llurs ments. Proclamen que ZP és l’anticrist (Nietzsche deu estar plorant de riure i preparant el seu etern retorn: ha ha ha, quin anticrist més cutre!) i insulten amb mots preconstitucionals. La retòrica franquista reapareix (de fet, amb ells no se n’ha anat mai) i l’atac personal és l’únic argument (“ZP, traïdor”; “ZP, a la presó”…). Es creuen els únics defensors de l’Estat de dret i amb ells en el poder es van vulnerar els drets de milers d’iraquians, fins i tot el dret a la vida. I tenen la barra de cridar “No en el meu nom”, quan “en el seu nom” s’han comès grans atrocitats com a conseqüència d’una foto en unes illes ben conegudes. Deixeu d’embrutar, que el vostre joc és altament perillós. L’únic que desitgeu és tornar al poder, no que ETA desaparegui. Vosaltres us alimenteu d’ETA, és el vostre modus vivendi. Si el grup terrorista desaparegués com a fruit d’un procés de pau, què seria de vosaltres?

Anuncis

2 pensaments sobre “La conxorxa dels indignes

  1. Vist el que s’ha vist, i havent escoltat les vejenades que s’han arribat a escoltar… Hi queda algú en aquest país que es cregui (encara) que s’ha acabat la “Transición”, o que ni tan sols hagi començat?. Divendres al matí ho va dir ben clar Raimon Pàniker a Catalunya Ràdio: “La victòria no porta la pau”.

    Salutacions cordials!

  2. Tens molta raó plleixa, jo m’ho creia que havia acabat, però ara ho hegut de repensar i crec que just està començant. Queda molt de camí a a la dreta perquè entri en un procés democràtic i si no el fa tendrem un gran problema. Estic bén preocupada.
    Salutacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s