Hipocresia

Parla amb simpatia sobre casa nostra. Va dir que aprovaria l’Estatut que sortís del Parlament. Rialler, se’l veia compromès amb la millora de l’autonomia. Retard en la cessió de competències. Misteri en el món de la justícia, on la dreta s’imposa després de manipular-ho tot (típic estil de la dreta cavernària). President illetrat que afirma que aquells que arribin tard per culpa de Renfe, la culpa és seva: a qui se li acut demanar l’AVE amb tant de zel. Qui parla amb simpatia volia la pau i ara ja no se sap pas què vol. Bambi ha esdevingut l’home sense rostre (o l’home amb rostre de ciment). Hores de castellà i llei de dependència centralista. Les sabates li vénen grosses i el sabater ha plegat. Sota la innocència i la bonesa rousseauniana s’amaga la perversitat del príncep maquiavèl·lic.

Anuncis

4 pensaments sobre “Hipocresia

  1. Ei! Que encara queda algú per aquí que hi cregui en aquesta gentussa? Que potser a algú li venen unes ganes boges d’anar a votar a les properes eleccions? Que potser encara queda algú que hi cregui en aquesta democracia “autocràtica”? Després d’aquesta demostració “pseudo-socialista”, està per vindre el pitjor, encara? És bipolar la política espanyola? Per què? Totes aquestes preguntes, i les seves respostes, molt aviat a les seves pantalles. Anem un moment a la publicitat, i tornem de seguida!… 😉

  2. Planyo tots aquells que tenen alcalde socialista, president de consell comarcal socialista, president de Diputació socialista, president de la Generalitat socialista i president del Govern Central socialista. L’acumulació de poder és molt perillosa. En el meu cas, això no s’acaba de donar i me’n sento orgullós. No sé què els hi veuen, als socialistes.

  3. Retroenllaç: Sobre la política « Meditacions des de l’esfera

  4. Retroenllaç: Difunts « Meditacions des de l’esfera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s